Народний депутат із групи «Відродження» Віталій Хомутиннік у січні задекларував 855 454 гривень процентів за банківськими вкладами – від «ОТП Банку» та «Укргазбанку». Така інформація міститься в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

20 грудня 2017 року парламентар отримав 11 134 837 гривень через відчуження нерухомого майна (це відображено тут і тут). Джерелом доходу виступив Олександр Васильович Буряк. Особа з таким ім’ям кілька років тому також перебувала в статусі народного депутата України.

Окрім цього, увагу привернули зміни у майновому стані Віталія Хомутинніка, які він вніс за день до продажу майна Буряку. 19 грудня Хомутиннік отримав 50 319 058 гривень дивідендів від компанії Публічне акціонерне товариство «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Каскад-Інвест», яка, за повідомленнями ЗМІ, йому і належить. Це підприємство займається наданням фінансових послуг (трасти, фонди).

 

 

 

 

 

leave a reply: