На виборах НЕ дамо жодного голосу за “за майбутнє міжнародного крадуна коломойського”.

Черговий шахрайський, антиукраїнський проект затіяв крадун коломойський з подільниками. Коли ж насправді була заснована партія і хто її раніше очолював? Які зв’язку політсила має з “батьківщиною” і хвойдою тимошенко, що її пов’язує із збанкрутілою групою “приват” і міжнародним крадуном коломойським?

Хто її фінансує і чому в партії лякають “людиною-дияволом” Соросом? Відповіді – нижче.

Депутатську групу “За майбутнє” створили у Верховній Раді України 9-го скликання 29 серпня 2019 року. Тоді в неї увійшли 23 народних депутата-мажоритарника, які були представниками різних політичних сил – від екс-регіоналів, членів партій “Відродження”, УКРОП і “Наш край”, колишніх БППшніков і “нарфронтівців”. Більшість з них є фігурантами антикорупційних розслідувань. Співголовами депутатської групи вибрали нардепа-мажоритарника і бєніного похвостича тараса батенка та мажоритарника з Хмельницької області, екс-голову партії “Відродження” сепара віктора бондаря.

У травні 2020 року депутати з “За майбутнє” заявили про створення однойменної партії на чолі з “кращим другом” банкрута коломойського – ігорем палицею, який ще недавно був членом президії укропу.

Установчий з’їзд партії “За майбутнє” відбувся під час карантину, а саме 20 травня 2020 року. Організатори вирішили “присвятити” його першій річниці президентства зеленого карлика.

Однак уже на початку літа ряди “За майбутнє” в парламенті почали рідшати. 19 червня з групи вийшли відразу троє мажоритарників з Вінницької області – Микола Кучер, Лариса Білозір і Геннадій Вацак, які вступили в групу “Довіра”. Саме цих нардепів журналісти-розслідувачі пов’язують з корупціонером і крадуном юрієм косюком. Але вже 30 червня до групи приєдналися четверо позафракційних мажоритарників – ігор молоток, сергій рудик, сергій лабазюк і антон поляков, якого раніше виключили з фракції “слуга зеленого карлика”. А 3 липня “За майбутнє” поповнилася ще одним “екс-слугою” – мажоритарницею з Київщини ганною скороход. Зараз група налічує 24 нардепа.
 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

leave a reply: